Виноградники
ФГ «Терруар» розкинулося в найбільш сонячному регіоні України – Закарпатті. Рік заснування – 2018.
Молоді виноградники висаджені на землях урочища «Червона Гора», де присутній ідеальний терруар для вирощування винограду – особливий склад грунту, наявність поруч водойм та лісу; виноградники знаходяться на схилах, де проходить роза вітрів. Перша засадка виноградників була здійснена в 2015 році.
Виробництво
Винарня знаходиться в старовинних печерах (13-14 століття), оснащена сучасним італійським обладнанням. При виробництві вин дотримується правильна технологія виготовлення вина. Виноробня випускає обмежену кількість вин – 14 тис. пляшок. Всі вина – сухі, натуральні, сортові. Крім ординарних вин виноробня випускає витримані вина з французьких барріків (витримка в бочці 9 місяців + витримка в пляшці 6 місяців). Вино зберігається в печерах при стабільній природній температурі 9-11 градусів.
В печерах також є музей виноробства, зал витриманих вин у французьких барріках (закладка вин в барріки в 2018 р), а також вишукані дегустаційні зали.